Vizite:
Azi: 2Total: 67295

Despre noi

Societatea Goldterm a luat fiinta în august 2012, ca urmare a demersurilor Consiliului Local Mangalia de a solutiona problema furnizarii agentului termic cu respectarea interesului public. La nivelul municipiului Mangalia, caldura si apa calda au reprezentat subiecte sensibile pe agenda cetatenilor, în special dupa anul 2003, când serviciul de furnizare a agentului termic a fost externalizat.
Dupa situatia dramatica din iarna 2011-2012, când locuitorii orasului au fost lipsiti de caldura si apa calda, noua conducere a Primariei, instalata dupa alegerile din iunie 2012, a decis rezilierea contractului cu firma responsabila cu furnizarea agentului termic. Astfel, respectivul serviciu a revenit sub tutela municipalitatii, care a decis înfiintarea Goldterm, al carei actionar unic este CL Mangalia. Aceasta este, pe scurt, istoria înfiintarii noii societati responsabile cu furnizarea agentului termic, în Mangalia.
Goldterm are ca obiect principal de activitate producerea, transportul si distributia energiei termice în Municipiul Mangalia, pe baza de licente, conform legii. Dupa cum se stie, o mare parte din locuitorii orasului sunt racordati la sistemul centralizat de termoficare. De aceea, ne propunem sa ducem la îndeplinire toate sarcinile asumate prin Hotarârile Consiliului Local, în sensul satisfacerii interesului public.
Misiunea noastra este de a asigura confortul locuitorilor, la standardele europene în vigoare, prin servicii de calitate si siguranta, la preturi avantajoase.